Om oss

Ruben_Davidsson_MG_8170Vi arbetar för dig!

A. Davidsson Måleri AB är ett bolag som grundades redan i början av 1900-talet. 2010 köpte vi Petterssons i Vadstena AB som är ett golvföretag med mycket lång erfarenhet och god kunskap. Idag heter vi tillsammans Davidssons Måleri & Golv. Vi utvecklas ständigt för att kunna ge dig som kund de bästa produkterna och arbetsmetoderna inom måleri och golvarbeten. Vi arbetar inom Vadstena, Motala, Mjölby samt Ödeshög med omnejd.

I Vadstena har vi dessutom en butik som, utöver ett brett sortiment, även är känd för personalens goda kunskap. Vilken vi gärna delar med oss av! I butiken finner du spännande och inspirerande lösningar, både traditionella och lite mera vågade för dig som önskar det – valet är ditt. Kom in så hjälper vi till!

Vi har lång erfarenhet av måleri och golvarbete och tillgång till många kompetenta medarbetare som kan hjälpa dig att bevara, förnya och försköna din fastighet. Vi välkomnar alla som kunder; privatpersoner, små och stora företag samt offentliga beställare med behov av renovering eller nyproduktion.

På övriga sidor kan du läsa om våra tjänster och vår medverkan i företagsgruppen Nordisk Yta. Har du frågor eller är intresserad, så ring eller kontakta oss via hemsidan.

Vi önskar gamla och nya kunder välkomna!

Anders Rapp
Verkställande Direktör

Kontakt