Butiken

Hos oss finner du ett brett sortiment av färg, tapeter och tillbehör.

butiken_logo

 

Vi kan erbjuda många intressanta och bra produkter från golv till tak. Vi erbjuder även inspiration genom olika trendkulörer och tapeter mm. I sortimentet hittar du produkter som ligger rätt i tiden till hög kvalitet och rätt pris.

I butiken får du även rådgivning om hur du skall gå till väga och vilka hjälpmedel som underlättar arbetet. Du kan diskutera vad ett måleriuppdrag kan innebära för dig och du kan vara säker på att få rådgivning som är korrekt genom våra hantverkskunniga medarbetare. Vill du ha hjälp med själva arbetet står våra duktiga målare till förfogande. Du är även välkommen att hyra golvslip och vi kan erbjuda ett antal olika behandlingar till ditt golv. Lacker, oljor med eller utan pigment eller varför inte ett rustikt lutat och såpbehandlat golv, alla alternativ hittar du i butiken! Köper du tapeter så finns det möjlighet att hyra tapetbord till låg kostnad. Vi kan även hjälpa dig med detta arbete om du så önskar. Välkommen med din förfrågan så får du ett kostnadsförslag.

I butiken hittar du även färg till båten eller olja till altan och utemöbler. Kort sagt; vi har det du behöver till rätt pris och årstid!

Välkommen in!

Våra öppettider är:

Öppettider Måndag-torsdag 9.00-18.00
Fredag 9.00-16.00
Lördag – söndag stängt

Yrkesbutiken 7.00-16.00

Tel: 0143 – 31 500

Kontakt